Wie zijn wij

Ik ben Annalies Venema en ik woon samen met mijn dochter Zari in de Ooijpolder bij Nijmegen. Ik ontwerp en naai alle kleding zelf in onze studio aan huis. Studio Zaza is vernoemd naar mijn dochter, door wie ik jaren geleden begonnen ben met het maken van kinderkleding. En omdat het schattige kakkerlakje uit ''Pluk van de Petteflet' van Annie MG Schmidt ook Zaza heet, hebben we een kakkerlakje als logo gekozen, heel leuk gemaakt door www.adriekrijgsman.nl.

lnmiddels ben ik heel wat naaicursussen verder en ook het ontwerpen gaat me steeds beter af. 

Ik vind niets leuker dan elke dag wat nieuws creëren, stofjes combineren en op zoek te zijn naar de mooiste nieuwe biologische stoffen, of mooie stofjes te redden van de afvalberg.

Hoe meer ik met kleding maken bezig was, hoe meer ik me bewust werd van de misstanden in de kledingindustrie, de vervuilende productie van stoffen en de slechte arbeidsomstandigheden van de arbeiders en de kinderarbeid in de lagelonen landen.

Bij StudioZaza willen we op een andere manier met kleding omgaan en willen we hippe kleding maken maar wel  tijdloos is. Soms uitbundig, soms heel basic, want jij bent ook niet iedere dag hetzelfde, toch? Kleding voor mensen die zelf bepalen wat ze leuk vinden, en niet omdat het in de mode is.  En waarom eet je wel biologisch, maar is je kleding niet biologisch?

Bij StudioZaza weet je zeker dat je kleding helemaal eerlijk, milievriendelijk en handgemaakt is. En ook nog eens hip, anders, comfortabele èn uniek.

Gemaakt met veel liefde, aandacht en plezier!

 

 

© 2019 - 2024 StudioZaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel