Service

Verzenden

We verzenden via post.nl. We garanderen dat je pakje binnen 1 tot 3 dagen bij je is!

Retour zenden.

Online kleding kopen is soms best een gokje omdat je niet kunt passen. Mocht iets toch niet passen of anderszins niet aan je verwachtingen voldoen, mag je altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden. Het adres vind je op de bijgesloten pakbon en je kunt de verpakking hergebruiken. Wij storten dan het bedrag naar je terug, zodra het pakje is ontvangen.

Twijfel je of het kledingstuk gaat passen, neem gerust even contact op dan meten we het kledingstuk voor je op!

Langs komen?

Ben je in de gelegenheid om langs te komen, in Ooij bij Nijmegen? Als je via email of telefoon een afspraak maakt mag je altijd komen passen! 

Op maat!

We maken ook kleding op maat. Mocht je één van de modellen uit de shop heel leuk vinden, maar is hij niet in je maat? Stuur ons een berichtje en we laten je weten welke stoffen we in voorraad hebben om het item in jou maat te maken!

Wasvoorschriften

Alle kleding van StudioZaza kun je wassen op 30 tot 40 graden, tenzij anders aangegeven bij het artikel. Vlekken kun je voorbewerken met bijvoorbeeld ossengalzeep. Was de kleding binnenstebuiten en niet samen met harde stoffen zoals spijkerbroeken. Het kan in de droger maar wij zijn daar geen voorstanders van, wasdrogers kosten veel energie en je kleding slijt er sneller door. 

Mail gerust als je vragen hebt! 

 

 

© 2019 - 2021 StudioZaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel